As an Amazon Associate we may earn from qualifying purchases made via links on our website.

HomeAppleSådan deaktiverer du "Deles med dig" på din iPhone eller iPad (billeder)

Sådan deaktiverer du “Deles med dig” på din iPhone eller iPad (billeder)

I dagens verden er der stor konkurrence mellem forskellige producenter af enheder og software. Derfor forsøger udviklerne konstant at finde på nye funktioner, der kan gøre det så nemt som muligt for brugerne at bruge bestemte enheder.

Ofte tyer virksomheder til at oprette deres egne apps til deres enheder. Et eksempel på dette er Apple. Det er kendt for, at det ud over enheder af høj kvalitet skaber til deres enheder en række apps og tjenester.

Fordi de er skabt specielt til disse enheder, bliver de konstant forbedret og kan synkroniseres på flere enheder samtidig. Disse apps tilbyder dig en ret bred vifte af funktioner. Du kan finde funktionen Deles med dig i iMessage-appen.

Hvad der deles med dig

Denne funktion er designet til at få Apples apps til at arbejde tættere sammen. Den består i, at hvis du modtager et link til et websted eller en sang, bliver oplysningerne fra iMessage-appen automatisk synkroniseret med andre Apple-tjenester og vises der.

Hvis du tager eksemplet fra hinanden, kan din ven sende dig et link til et websted, og det vil automatisk blive vist i din browser på listen Deles med dig i din browser. Det ville fungere på samme måde, hvis de sendte dig en sang eller et billede. Det er en ganske praktisk funktion, hvis du er en aktiv bruger af Apples tjenester.

Denne funktion har dog nogle få ulemper, som kan få dig til at slå den fra.

Sådan deaktiverer du Deles med dig

Det er faktisk ret nemt at gøre. For at gøre dette skal du:

  • Gå til indstillingerne på din Apple-enhed.
  • Find punktet Meddelelser på listen.
  • Her skal du vælge Deles med dig
  • Øverst finder du en switch ved siden af Automatisk deling, fjern markeringen af den.
  • Hvis du vil deaktivere Deles med dig for en bestemt app, finder du også en liste over dem nederst, og du kan deaktivere dem for hver enkelt app her.

Som du kan se, er det ret nemt at gøre. Du skal bogstaveligt talt bruge et par minutter til at gøre det.

Hvorfor du måske vil slå den fra

Der er flere grunde til, at du måske ønsker at slukke for Shared hos dig. Blandt disse grunde er :

For at undgå at overbelaste dine apps

Denne funktion har den store ulempe, at links på listen Deles med dig ikke slettes med tiden. Derfor kan du efter lang tids brug opleve, at din liste Deles med dig er fyldt med tusindvis af forskellige gamle links, som du måske ikke længere har brug for.

Hvis du ikke kan lide at have unødvendige elementer i din grænseflade, kan dette være et problem for dig. I så fald må du hellere slå det fra, så du ikke bliver distraheret af unødvendige links.

Det kan gøre din iPhone eller iPad langsommere

Apple-enheder har normalt ikke problemer med ydeevnen og kører problemfrit nok uden for mange problemer. Men selv pålidelige og pålidelige enheder kan have problemer med ydeevnen på grund af fyldte lagre.

Hvis du vil have maksimal ydeevne fra din enhed, bør du overveje at deaktivere denne funktion for at undgå at gemme unødvendige data i enhedens apps.

Du kan måske ikke lide det indhold, dine venner sender dig

Nogle gange sker det, at din smag og dine venners smag ikke stemmer overens, og de sender dig links til forskellige ressourcer, som slet ikke er interessante for dig. I dette tilfælde kan listen Deles med dig i appsene være ret irriterende.

Hvis du ikke ønsker at se de links, som dine venner har sendt dig, skal du deaktivere denne funktion.

Sådan deaktiverer du Deles med dig for en bestemt kontakt

Det er faktisk også ret nemt at gøre. Hvis du er generet af links eller filer fra en bestemt person, så skal du deaktivere Deles med dig for den pågældende bruger for at deaktivere Deles med dig:

  • Gå til appen iMessage.
  • Vælg en chat med den pågældende kontakt.
  • Klik øverst på skærmen på ikonet med denne brugers profilbillede.
  • Derefter skal du blot deaktivere funktionen Vis i Deles med dig.

Så links og filer fra denne specifikke bruger vil ikke blive vist på listen Deles med dig i andre apps.

Kommentarer og diskussion

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Mere