As an Amazon Associate we may earn from qualifying purchases made via links on our website.

HomeAppleSådan kan du se, om nogen har taget screenshots af dit FaceTime-opkald

Sådan kan du se, om nogen har taget screenshots af dit FaceTime-opkald

I de seneste år har onlinekommunikation ikke kun ændret den måde, vi kommunikerer med andre på, men også den måde, vi lever på. For at fortælle nogen noget vigtigt eller bare for at høre, hvordan det går, kan man ringe og ikke kun høre, men også se.

Det er præcis den slags funktion, somDet er præcis den slags funktion, som Apples moderne app FaceTime har. Brugerne foretager et enormt antal opkald hver dag ved hjælp af denne app. Og det er virkelig ikke underligt, hvorfor folk vælger netop denne app. FaceTime giver dig et kvalitetsbillede og, hvis du har en god internetforbindelse, også en kvalitetslyd uden forsinkelse.

Efterhånden som teknologien og den ulovlige brug af den vokser, bliver app-udviklere mere og mere opmærksomme på dit privatliv og på, hvordan de kan beskytte det. Oplysninger om, hvorvidt nogen optager eller tager billeder af din samtale, er et vigtigt skridt i forebyggelsen af brud på privatlivets fred.

I dag hjælper teknologien dig med at se, om nogen har taget et screenshot af dit opslag eller din video.

Her kan du se, hvordan du kan se, om nogen har taget et skærmbillede af dit FaceTime-opkald.

Vil du kunne se, om nogen tager et skærmbillede af din FaceTime

Men heldigvis advarer FaceTime personen, hvis du tager et skærmbillede under et videoopkald.

Sammen med en pop-up-meddelelse om, at nogen har taget et billede af dit FaceTime-videoopkald, giver appen dig også besked om, hvem der præcist har gjort det. Det betyder, at du får vist den pågældende persons navn. Dette er nyttigt ved FaceTime-gruppemøder. Den ansvarlige person vil ikke kunne benægte, at han eller hun ikke har taget et skærmbillede, efter at denne advarsel er dukket op.

Ulempen ved denne meddelelse er, at den kun varer få sekunder. Brugere, der har travlt, ser den måske ikke. Når pop-up’en forsvinder, er der ingen adgang til den, hvilket betyder, at hvis du ikke ser den, når den først vises, ved du ikke eller har beviser for, at skærmbilledet blev taget.

Er det muligt at omgå meddelelsen fra FaceTime

Der er én måde at undgå, at denne besked vises på din FaceTime-samtales skærmbillede. Du skal ganske enkelt ikke tage et skærmbillede, men optage en video af din skærm. Ved at tilføje muligheden for skærmoptagelse i Kontrolcenter ved hjælp af indstillingerne kan enhver samtalepartner optage video og lyd af din skærm, uden at du selv er klar over det.

De fleste af nutidens apps udgør en alvorlig sikkerhedstrussel, fordi det er meget let at få adgang til og misbruge vores personlige oplysninger. Ligesom Instagram, Facebook, Snapchat og lignende apps kan FaceTime være farligt. Den person, du taler med, kan tage skærmbilleder i realtid og bruge dem mod dig på den ene eller den anden måde.

Derfor skal du altid være forsigtig med, hvad du gør, når du bruger en smart enhed eller en app til sociale medier, uanset om det er FaceTime eller Snapchat.

Sådan beskytter du dig selv, når du bruger sådanne apps

Cyberkriminelle er ofte målrettet mod sociale medieplatforme og apps og bruger dine personlige data til svindel. Uanset hvilken app du bruger regelmæssigt, skal du gøre dit bedste for at beskytte dine private oplysninger.

Prøv ikke at skrive noget meget følsomt på dine profiler på de sociale medier Når det kommer til FaceTime, kan du ikke gøre noget ved din sikkerhed, da alle kan tage et skærmbillede uden din viden, mens du chatter med dem. Det eneste, du kan gøre, er at vælge, hvem du kommunikerer med.

Den anden måde er slet ikke at kommunikere med nogen på FaceTime. Det er dog ikke alle, der kan gøre det tilgængeligt for sig selv.

Kommentarer og diskussion

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Mere