As an Amazon Associate we may earn from qualifying purchases made via links on our website.

HomeAppleSådan fjerner du en Google-konto fra Google Chrome forklaret

Sådan fjerner du en Google-konto fra Google Chrome forklaret

Google Chrome giver brugerne mulighed for at få adgang til deres personlige data fra forskellige enheder til enhver tid. Med kontosynkronisering kan du uploade og gemme filer fra forskellige enheder med den samme konto og en delt sky til dine filer. Dette er meget praktisk og sikkert, hvis du mister din smartphone, vil du altid have adgang til de filer, der blev lavet på den mistede enhed.

Du kan dog samtidig skifte mening og skifte til en anden browser eller et andet system. Eller du vil måske ændre din konto til en ny, og så opstår spørgsmålet – hvordan sletter jeg min gamle Google-konto? Og i denne artikel kan du finde svarene.

Sådan fjerner du en Google-konto fra Chrome på computeren

Hvis du vil fjerne en Google-konto fra Chrome på computeren, skal du først starte browseren og klikke på ikonet Brugerprofil i øverste højre hjørne. Hvis du har tilføjet et foto til Google-kontoen, finder du det der. Ellers vil det være initialerne i dit navn. Hvis du ikke finder begge dele, betyder det, at der ikke er knyttet en Google-konto til browseren.

Herefter åbnes Chrome-profilmen. Klik derefter på ikonet Indstillinger ved siden af etiketten Andre profiler.

Alle de profiler, du tidligere har oprettet i Chrome, vil være på listen. Find den, du vil fjerne, og klik på knappen Mere (de tre prikker) øverst til højre på profilen.

Klik derefter på Slet i menuen.

Du får en bekræftelsesboks, der viser de data, der slettes fra din enhed, når du har fjernet profilen. Klik på Slet nederst til højre i bekræftelsesboksen for at bekræfte fjernelsen af profilen og den tilknyttede Google-konto.

Den samme handling kan gentages med andre konti.

Sådan fjerner du en Google-konto fra Chrome på iPhone og Android

Hvis du vil fjerne en Google-konto fra Chrome på telefonen, kan du bruge denne vejledning:

  • Start browser-appen, og tryk på ikonet Brugerprofil øverst til højre
  • Alle de Google-konti, som du har logget ind i Chrome med, vises øverst på listen. Klik på den, du vil fjerne
  • Tryk derefter på indstillingen Fjern konto fra denne enhed i den boks, der vises nederst på skærmen
  • Når du har gjort det, skal du vælge Fjern i den bekræftelsesboks, der kommer frem

Bemærk: Hvis der ikke er blevet oprettet en sikkerhedskopi, mister du alle gemte data for denne konto. Så sørg for at gemme alle de data, du har brug for, før du udfører denne procedure.

Og det er alt, hvad du behøver at vide om, hvordan du sletter en Google-konto.

Kommentarer og diskussion

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Mere