As an Amazon Associate we may earn from qualifying purchases made via links on our website.

HomeAppleSådan ændrer du Snapchat-brugernavn

Sådan ændrer du Snapchat-brugernavn

Hvis du vil ændre dit brugernavn, efter du har registreret dig hos Snapchat, skal du vide, at det ikke er så enkelt som det er. Der er dog én ting, du kan ændre.

Hvad skal du bruge for at ændre Snapchat-brugernavn

Du ved sikkert allerede, at Snapchats vigtigste funktion er selvdestruktive foto- eller videobeskeder. Korrespondance, der forsvinder efter 10 sekunder, har skabt en ny kultur for kommunikation. Mere oprigtig, ægte og frigjort. Berusede selfies, intime billeder, hemmelige billeder vil forsvinde og vil kun forblive i samtalens hukommelse. Men ikke på internettet, hvor det først uploadede indhold har en tendens til at forblive for evigt.

Unges sociale konti er en virtuel verden, som sjældent afsløres for forældre eller bedsteforældre. Den ældre generation er mere og mere aktiv med hensyn til at beherske internettet og tilføje deres børn som venner. Sidstnævnte bryder sig ikke om det. De ønsker ikke, at der ved siden af en vens kommentar står en pinlig bemærkning fra en bedstemor, som “ikke forstår det”. Og selvfølgelig kan det indhold, der lægges ud på nettet, give problemer i hjemmet. Snapchat er blevet et fristed.

Forældrene vil aldrig få at vide, hvad du har sendt. De vil ikke kunne se et billede, der eksisterede i 10 sekunder og derefter forsvandt sporløst fra internettet. Et sådant layout har interesseret publikum. Og selv om årsagen til Snapchats popularitet anses for at være privatlivets fred, bruger de fleste mennesker det sociale netværk, simpelthen fordi det er sjovt.

Nogle gange er der situationer, hvor du ikke længere kan lide dit brugernavn. Der er dog intet du kan gøre ved det. Du kan desværre ikke ændre dit brugernavn på Snapchat. Til gengæld kan du ændre det navn, der vises for alle.

Så her kan du se, hvordan du ændrer dit navn på Snapchat i et par enkle trin.

Sådan ændrer du dit visningsnavn på Snapchat

Som tidligere nævnt kan du oprette en Snapchat-konto og indtaste dit brugernavn, men du kan ikke ændre det igen, før du sletter din konto og opretter en ny. Hvad du dog kan tilpasse og ændre så ofte du vil, er dit visningsnavn.

Denne handling giver dig mulighed for at oprette noget unikt genkendeligt, så andre brugere ved, at det er dig. Hvis du vil ændre dit visningsnavn i Snapchat på din mobilenhed, skal du følge disse trin:

  • Først og fremmest skal du åbne Snapchat-appen på din mobilenhed og logge ind på din Snapchat-konto, hvis det er nødvendigt.
  • Derefter skal du trykke på dit profilikon.
  • Tryk derefter på tandhjulsikonet i øverste højre hjørne af skærmen for at åbne menuen Indstillinger.
  • Tryk nu på rækken “Navn” under afsnittet “Min konto”.
  • Til sidst kan du indtaste dit nye visningsnavn og trykke på den grønne knap “Gem” nederst på siden.

Når du har gennemført disse trin, kan du ændre dit visningsnavn på Snapchat.

Når du ved, hvordan du ændrer dit Snapchat-brugernavn, kan du bruge et unikt kaldenavn, som kun dine venner kender. Det gør det nemmere at finde din kontaktliste og er med til at understrege din personlighed. At ændre dit navn er også en mulighed for at slippe af med noget påtrængende opmærksomhed og uønskede bekendtskaber, så denne funktion kan bruges gentagne gange.

Sådan ændrer du en andens kaldenavn i Snapchat-appen

Hvis du vil omdøbe en anden bruger, der vises i Snapchat-kontakt- og chatlisten, kan du gøre det på følgende måde:

  • Åbn menuen Chats.
  • Vælg den ven, hvis navn du vil ændre, og tryk på chatten med ham.
  • Tryk én gang ned på navnet på den person, du vil ændre.
  • Vælg tandhjulsikonet for at gå til indstillingerne for personen.
  • Vælg “Rediger navn”.
  • Til sidst skal du trykke på “Gem”.

Når du har gennemført disse trin, kan du ændre en andens kaldenavn på Snapchat.

Hvis du pludselig beslutter dig for at slette din Snapchat-konto, skal du vide, at din konto bliver deaktiveret inden for 30 dage og slettes helt efter denne dato. Hvis du skifter til din konto inden for 30 dage, annullerer du sletningsprocessen.

Men når du sletter din konto, kan dine venner ikke se dig på listen over personer, så du kan oprette en helt ny konto og starte den under et nyt navn.

Det eneste, du skal gøre, er at starte Snapchat og vælge muligheden for at oprette en ny konto. Du skal også være opmærksom på, at du ikke vil kunne oprette en ny konto på den samme e-mailkonto i 30 dage efter at have gennemført ovenstående operation.

Det er alt, hvad du behøver at vide om navneændringerne på Snapchat.

Kommentarer og diskussion

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Mere