As an Amazon Associate we may earn from qualifying purchases made via links on our website.

HomeAppleHvad betyder SB i Snapchat

Hvad betyder SB i Snapchat

Snapchats vigtigste funktion er selvdestruktive foto- eller videobeskeder. Samtaler, der forsvinder efter 10 sekunder, har skabt en ny kommunikationskultur. Mere oprigtig, ægte og frigjort. Berusede selfies, intime billeder, hemmelige snapshots vil forsvinde og forblive kun i samtalens hukommelse. Men ikke på internettet, hvor det først uploadede indhold har en tendens til at forblive for evigt.

Hvis du bruger Snapchat regelmæssigt, kender du sikkert allerede den populære Snapchat-terminologi. Men selv de mest erfarne Snapchat-brugere begår fejl med nogle af termerne, for ikke at tale om dem, der lige er begyndt at bruge appen.

Desuden kan nogle almindelige Snapchat-udtryk ofte let misforstås som andre ord. F.eks. kan SB tolkes som “nogen”, men i Snapchat-verdenen betyder udtrykket noget helt andet.

I denne artikel vil vi fortælle dig, hvad SB og andre udtryk i Snapchat betyder.

Hvad betyder Snap og SB

En snap er et billede, som du sender til din ven via Snapchat-appen. Videoer, som du sender til dine venner på Snapchat, betragtes også som Snaps. Nogle gange er appen også kendt i samtaler som “Snap”.

SB er et akronym, der betyder “Snap Back” på Snapchat. Med denne funktion kan du vide, hvem der ønsker at dele snaps med dig. Hvis du modtager en SB fra en Snapchat-bruger, betyder det derfor, at brugeren ønsker, at du skal sende ham eller hende en Snapback.

Hvad betyder filter og objektiv

Når du tager et snap, uanset om det er en video eller et foto, kan du tilføje filtre til det for at få det til at se endnu mere cool ud. Filterindstillingen giver dig mulighed for at være kreativ og forbedre dine fotos. Du kan f.eks. tilføje tid, hastighed, temperatur og mange andre interessante klistermærker.

Desuden kan du tilføje et geofilter til dit billede. Et geofilter giver dig faktisk mulighed for at knytte din placering til dit billede. Du kan endda oprette sådanne filtre for at markere særlige begivenheder i dit liv.

Hvad betyder en Snapchat Story og Snapchat Replay

En Snapchat Story er stort set det samme som de historier, du ser på Instagram. Du kan tilføje både videoer og Snapchat-fotos til din Story. Så snart du har gjort det, har alle dine Snapchat-venner mulighed for at se din historie.

Det er i hvert fald meget mere effektivt end at sende individuelle Snapchat-beskeder til alle dine venner. Du kan nemt tjekke, hvem der har set din historie, ved at trykke på den og vælge øjenikonet.

Gennem årene har Snapchat ændret sin politik for gengivelse. Tidligere kunne du afspille én Snap om dagen, og du skulle betale for at kunne gøre det mere end én gang. Det betød, at du på den måde blot kunne springe over vigtige detaljer i de billeder, som folk sendte dig.

I dag er tingene blevet lettere. Du kan afspille ethvert billede, du modtager, præcis én gang, men du skal gøre det, før du forlader din indbakke. Det er ikke muligt at gentage et foto mere end én gang. Sørg for, at din ven er klar over, at du har afspillet hans eller hendes snapshot. Hvis du har problemer med at afspille et snapshot, skal du sørge for, at du bruger den nyeste version af appen.

Hvad betyder Snapcode

Du kan bruge Snapcodes til at tilføje personer til dine venner samt forskellige filtre og linser. Det eneste, du skal gøre, er at scanne koden.

Hvad betyder timeglas-emoji’en

Hvis din 24-timers snapstreak er ved at være slut, vil du se timeglas-emoji’en, der vises ved siden af brand-emoji’en for at minde dig om det.

Din stribe vil blive afsluttet, hvis du ikke gør noget, efter at du har set timeglas-emoji’en. Mange mennesker ved ikke engang, hvor meget tid de har til at løse dette problem.

Når du har 4 timer tilbage til slutperioden, vil du se timeglas-emoji’en blive vist. Det betyder, at du kun har 4 timer til at udveksle snaps og forlænge din snapstreak.

Hvis du vil have timeglas-emoji’en til at forsvinde, kan du enten udveksle snaps med det samme eller lade din stribe slutte.

Hvad betyder 100-ikonet ved siden af en snapstreak?

Ikonet “100” vises ved siden af brugerens kaldenavn, når du har udvekslet snaps og kommunikeret med ham/hende i 100 dage hver dag. Så i princippet vil ikonet “100” blive givet som en belønning for at fejre din Snapstreak.

Ikonet forsvinder på din 101. dag. Det vil ikke afhænge af, om du vælger at fortsætte eller lade det slutte.

Kommentarer og diskussion

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Mere