As an Amazon Associate we may earn from qualifying purchases made via links on our website.

HomeAppleHoe wordt Snap Score berekend, uitgelegd

Hoe wordt Snap Score berekend, uitgelegd

Tegenwoordig, nu telefoons een essentieel onderdeel van ons leven zijn, heeft Snapchat aan populariteit gewonnen. mensen zijn erg actief op Snapchat, en er is een beloning voor de meest actieve gebruikers.

Er is een functie genaamd Snap Score en elke gebruiker die actief is op Snapchat heeft deze functie. Het is een nummer dat bijhoudt hoe actief je bent in de app. Omdat Snapchat een vrij eenvoudige interface heeft, kun je Snap Scores eenvoudig vinden, maar niet iedereen kan het opmerken.

De onderstaande informatie zal u alles uitleggen wat u moet weten over Snap Score.

Hoe werken Snap Scores?

Zoals hierboven vermeld, wordt de Snap Score beschouwd als een indicatie van uw activiteit hoe actief, en hoe sociaal u bent op Snapchat. Eigenlijk zijn er geen voordelen aan deze functie, het kan gewoon worden gebruikt voor de lol.

Er zal hieronder een lijst staan die weergeeft wat er meetelt voor uw Snap Score:

 • Hoeveel Snaps je hebt verzonden en ontvangen
 • Hoeveel verhalen je hebt bekeken en geplaatst
 • Hoeveel Discover video’s heb je bekeken?
 • Hoeveel vrienden je hebt

Bonuspunten kun je verdienen door Snaps naar meerdere mensen tegelijk te sturen, en voor het bijhouden van Snapchat Streaks door elke dag Snaps naar je vrienden te sturen.

Wat u moet weten over de Snaps-kern

Deze scores werden vele malen geprobeerd te worden troubleshot door vele tech blogs en websites van derden om tot op de bodem uit te zoeken hoe Snapchat activiteit hen beïnvloedt. Hoewel, deze zijn niet noodzakelijkerwijs geaccepteerd door de app-ontwikkelaars.

 • Verzonden en ontvangen snaps – Snapchat heeft al bevestigd dat deze basisfuncties meespelen in de score.
 • Gebruikers toegevoegd – Hoeveel mensen volg je? Met hoeveel ben je bevriend?
 • Snap Frequentie – Hoe vaak wordt uw app gebruikt?
 • Duur van SnapStreaks – U kunt SnapStreaks met vrienden hebben als u gedurende meerdere opeenvolgende dagen snaps verstuurt en ontvangt.
 • Geplaatste verhalen – Hoe vaak worden uw verhalen geplaatst?
 • Bonuspunten voor terugkomen – Er wordt van uitgegaan dat als je een tijdje niet actief bent geweest in de app en dan terugkomt en begint te snappen, dat je dan je scores omhoog krijgt.

Hoe vind je de Snapchat Score

Als je wilt weten hoe je de Snapchat Score kunt vinden, moet je verder lezen. Om dat te doen, moet u de stappen volgen die hieronder worden vermeld:

Hoe vindt u uw SnapScore

 1. Allereerst moet u naar uw profielscherm gaan. Om dat te doen, moet u op uw Bitmoji-pictogram klikken of u kunt ook op de cirkel tikken die zich in de linkerbovenhoek bevindt in het geval dat er geen Bitmoji-pictogram is.
 2. Daarna moet u kijken voor Display Naam die u kunt vinden onder uw Snapcode afbeelding. U moet naar beneden kijken om wat meer informatie te zien zoals uw gebruikersnaam en dierenriemteken. Tussen deze posities ziet u nummer. Dit is je Snapchat Score.
 3. Om het proces af te ronden, moet je twee andere getallen openen door op de Snapchat Score te klikken. Dit zijn de aantallen snaps die je hebt verzonden en ontvangen.

Hoe vind ik de Snapscore van uw vriend?

Zo, nu weet je hoe je jouw Snapscore kan vinden maar hoe zit het met die van je vriend. Als u meer wilt weten over de score van uw vriend moet u verder lezen.

Om de Snapchat Score van uw vriend te vinden, moet u de stappen volgen die in de sectie hieronder worden vermeld:

 1. Om te beginnen moet u op uw camerascherm naar de rechterkant vegen om een chatvenster te openen.
 2. Daarna moet u de gebruiker vinden waarvan u de Snap Score wilt bekijken.
 3. Om het proces te beëindigen, moet u op het gebruikersprofiel-icoon klikken om een pagina te openen die hun weergavenaam, gebruikersnaam en score zal tonen.

Al met al is er niets ingewikkelds aan dit proces. Gelukkig heeft Snapchat een eenvoudige interface, maar toch is het volledig uitgerust.

Kommentarer og diskussion

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Mere