As an Amazon Associate we may earn from qualifying purchases made via links on our website.

HomeAppleSådan sletter du en YouTube-konto

Sådan sletter du en YouTube-konto

Er du ved at slette din YouTube-konto? Uanset årsagen kan du gøre det uden de store problemer. Den mest almindelige årsag til at slette en YouTube-konto er, at bloggere bliver sanktioneret af Google. Det er nemt at lukke din gamle YouTube-konto og åbne en ny, men det er en udfordring at få tilladelse til at tjene penge på det: Google kender din historie, husker din computer og meget mere.

Men før du slipper af med din YouTube-konto, er der nogle nuancer, du skal vide.

For det første har YouTube længe været en af Googles tjenester. Derfor kan en YouTube-konto ikke lukkes separat. Den eneste løsning er at lukke og slette din Google-konto helt.

Men hvad hvis du vil beholde din e-mail og andre data? I så fald giver Google dig mulighed for at slette din YouTube-kanal. Men du kan ikke bare slette og genåbne din YouTube-konto.

Sådan sletter du din YouTube-konto: En hurtig guide

Beslutningen om at slette dine YouTube- og Google-konti er et stort skridt. Før du fortsætter, skal du forstå, at denne handling er irreversibel. Du mister alle dine videoer, kommentarer, likes og abonnementer samt alle dine e-mails og Google Drev-filer og billeder. Hvis du er sikker på, at du vil handle, er her en kort og eksplicit instruktion til at guide dig gennem processen.

Trin til at slette hele din YouTube-konto

  1. Log ind på Google: Gå til din Google-startside, og log ind på den Google-konto, der er knyttet til den YouTube-konto, du vil slette.
  2. Log ind på dine Google-kontoindstillinger: Når du er logget ind, skal du klikke på dit profilbillede i øverste højre hjørne og vælge “Administrer din Google-konto.”
  3. Naviger til “Data og privatliv”. Find afsnittet “Data og privatliv” . Du skal muligvis først klikke på “Privatliv og personalisering” for at finde denne sektion.
  4. Slet en tjeneste eller konto: Rul ned på siden, indtil du finder “Slet en konto.” Klik på den.
  5. Slet Google-konto: På dette tidspunkt vil du se “Slet Google-konto”. Hvis du vil slette hele din YouTube-konto og alt relateret til den, skal du vælge “Slet Google-konto”.
  6. Bekræftelse og bekræftelse: Du vil blive bedt om at indtaste din adgangskode til bekræftelse. Google vil derefter vise dig, hvad der vil blive slettet. Bekræft, at du vil fortsætte.
  7. Afslut sletningen: Klik på knappen “Slet konto” efter bekræftelse. Din Google-konto, YouTube-konto og alle andre relaterede tjenester vil blive slettet permanent.

Hvad skal du tjekke, før du sletter din YouTube-konto

Du bør også tjekke andre Google-tjenester, der er knyttet til din konto; de vil også blive slettet; her er hvad du skal tjekke.

  • Postkasse: Tjek din postkasse for at se, om du har brug for nogen e-mails. Du har muligvis registreret dig et sted ved at bruge denne særlige konto.
  • Google Drev: det kan have de dokumenter, du har brug for.
  • Google Fotos: upload billeder
  • Spil: Tjek for at se, om du har abonnementer.

Hvis du har tjekket alt og er klar til de næste trin, kan du fortsætte med fjernelsen.

Dernæst vil jeg give detaljerede instruktioner med billeder om sletning af dine Google- og YouTube-konti.

Sådan sletter du en YouTube (Google) konto

Nu for detaljerne om, hvordan du fjerner YouTube, billede for billede.

For at slette en YouTube-konto (Google) på din computer

  • Besøg google.com og log ind på din konto, hvis det er nødvendigt.
  • Klik derefter på dit profilikon i øverste højre hjørne, og vælg Administrer din Google-konto .
  • Gå til fanen Data og privatliv .
  • Rul derefter ned til afsnittet Flere muligheder og klik på Slet din Google-konto .
  • Indtast din adgangskode for at bekræfte, at det er dig, og klik på Næste .
  • Øverst har du mulighed for at downloade alle dine Google-data. Du kan bruge det til at gemme vigtige data for dig.
  • Rul derefter til bunden og læs advarslerne fra Google.
  • Til sidst skal du markere afkrydsningsfelterne og klikke på Slet konto .

Sletning af en YouTube-konto (Google) på en smartphone (iPhone, Android)

  • Åbn YouTube -appen på din mobilenhed, og tryk på dit profilikon i øverste højre hjørne af skærmen.
  • Vælg derefter Administrer din Google-konto .
  • Naviger til fanen Data og privatliv , og rul helt ned til bunden af siden.
  • Tryk derefter på Slet din Google-konto .
  • Bekræft, at det er dig, ved at indtaste din Google-adgangskode og trykke på Næste .
  • Her kan du downloade alle de data, du har brug for.
  • Rul ned, marker afkrydsningsfelterne for at bekræfte sletningen, og tryk på Slet konto .

Når du har gennemført sletningsprocessen, kan du oprette en ny konto for at starte fra bunden.

Sådan sletter du en YouTube-tjeneste fra Google

Som nævnt ovenfor, behøver du ikke at slette en hel konto. Du kan kun fjerne YouTube som en tjeneste fra din Google-konto.

Det betyder, at ikke kun din kanal (hvis nogen) bliver slettet, men alle dine playlister, kommentarer nogensinde på YouTube, likes, søge- og afspilningshistorik. Derudover vil alle dine betalte abonnementer (YouTube Premium, YouTube TV og andre kanalmedlemskaber) blive annulleret.

Adgangen til YouTube-tjenesten forbliver dog – i det væsentlige er det bare at slette al din YouTube-aktivitet.

Fjern YouTube fra Google på din computer eller bærbare computer

  • Besøg google.com og log ind på din konto, hvis det er nødvendigt.
  • Klik derefter på dit profilikon i øverste højre hjørne, og vælg Administrer din Google-konto .
  • Gå til fanen Data og privatliv .
  • Rul ned, og klik på Slet en Google-tjeneste .
  • Bekræft, at det er dig. Indtast din Google-adgangskode, og klik på Næste .
  • Find derefter YouTube og klik på papirkurven .
  • Vælg Jeg vil slette mit indhold permanent .
  • Til sidst skal du markere afkrydsningsfelterne for at bekræfte processen og klikke på Slet mit indhold .

Fjern YouTube fra Google på din telefon

  • Åbn YouTube -appen på din mobilenhed, og tryk på dit profilikon i øverste højre hjørne af skærmen.
  • Vælg derefter Administrer din Google-konto .
  • Naviger til fanen Data og privatliv .
  • Rul ned, og tryk på Slet en Google-tjeneste .
  • Find YouTube , og tryk på Papirkurv- ikonet.
  • Bekræft, at det er dig. Indtast din Google-adgangskode, og tryk på Næste .
  • Udvid Jeg vil slette mit indhold permanent .
  • Til sidst skal du markere afkrydsningsfelterne for at bekræfte processen og trykke på Slet mit indhold .

Husk, at du kan fortryde dette. Så tilbage alle de nødvendige data før sletning. Nu skulle du have en helt ren YouTube. Bare log ind igen med dine Google-kontooplysninger og nyd det.

Kommentarer og diskussion

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Mere