As an Amazon Associate we may earn from qualifying purchases made via links on our website.

HomeAppleSådan sletter du en Uber Eats-konto

Sådan sletter du en Uber Eats-konto

Der kan være mange grunde til, at du ønsker at slette din Uber Eats-konto. Måske bruger du ikke tjenesten længere, eller måske er du bekymret for dit privatliv. Men da jeg besluttede mig for at slette min egen Uber Eats-konto, fandt jeg ud af, at det ikke var nemt. Du skal følge et særligt link, som du finder et eller andet sted dybt inde i Hjælp-sektionen. Lad mig gøre det nemt for dig.

Sådan sletter du en Uber Eats-konto

Som jeg allerede har nævnt, sker sletning af en konto fra Uber East ikke via en særlig knap på hjemmesiden eller i appen, men via et særligt link. For at gøre dette har du brug for:

  • Følg dette link for at komme i gang.
  • Dette åbner en ny browserfane, hvor du bliver bedt om at indtaste din adgangskode. Indtast det, og klik på “Næste”.
  • Du vil derefter få vist alle de Uber-tjenester, der er knyttet til din konto. Når du er klar, skal du klikke på “Fortsæt”. Husk, at hvis du sletter din Uber Eats-konto, slettes din primære Uber-konto også, så sørg for at være opmærksom på dette, før du fortsætter.
  • Når du har bekræftet sletningsprocessen, vises der en lille bekræftelsesmeddelelse på skærmen. Du vil blive logget ud af din Uber-konto på nettet og alle dine apps, og din konto vil blive slettet inden for 30 dage.

Hvis du har en udestående saldo på din konto, skal du betale den, før du kan slette den. Du bør også vente på, at eventuelle ventende ordrer er afsluttet, før du sletter din konto.

Hvis du har problemer med at slette din konto eller har spørgsmål, kan du kontakte Uber Eats’ kundesupport for at få hjælp. Det kan du gøre ved at navigere til afsnittet “Hjælp” i appen eller på hjemmesiden og vælge “Konto- og betalingsmuligheder”. Derfra kan du kontakte kundesupport via e-mail, chat eller telefon.

Hvor lang tid tager det at slette en Uber Eats-konto?


Når du har startet processen med at slette din Uber Eats-konto, kan det tage op til 30 dage at fuldføre sletningen. Din konto og alle tilknyttede data vil blive deaktiveret og planlagt til permanent sletning i denne periode. Dette gøres som en sikkerhedsforanstaltning for at sikre, at ingen andre kan få adgang til din konto eller dine personlige oplysninger efter sletningsprocessen.

Det er vigtigt at bemærke, at hvis du har ventende ordrer eller udestående saldi på din konto, kan du ikke slette din Uber Eats-konto, før disse er løst. Hvis du har brugt din Uber Eats-konto til at afgive en ordre, som ikke er blevet leveret endnu, kan du muligvis ikke slette din konto, før ordren er blevet leveret.

Er det muligt at genaktivere Uber Eats-kontoen?

Du kan gendanne kontoen inden for 30 dage efter, at du har delt din anmodning om sletning, da kontoen på det tidspunkt endnu ikke er slettet, men deaktiveret. Derefter er det umuligt at genaktivere en slettet Uber Eats-konto. Når du har påbegyndt sletningsprocessen, og din konto er slettet, er den permanent deaktiveret, og alle tilknyttede data er planlagt til sletning.

Det betyder, at du ikke vil kunne logge ind på din konto igen eller hente nogen af de tilknyttede oplysninger, herunder din ordrehistorik eller betalingsoplysninger.

Hvis du ombestemmer dig efter at have slettet din Uber Eats-konto og ønsker at bruge tjenesten igen, skal du oprette en ny konto. Det gør du ved at downloade Uber Eats-appen, besøge Uber Eats’ hjemmeside og følge instruktionerne for at oprette en ny konto.

Sådan sletter du en Uber Eats-konto, hvis du har udækkede betalinger

Hvis du har udestående beløb på din Uber Eats-konto, kan du ikke slette din konto, før disse betalinger er løst. Det første skridt er at gennemgå din kontoaktivitet for at finde ud af, hvad de udækkede betalinger skyldes. Log ind på din konto, og gennemgå din ordre- og betalingshistorik for at se, om der er udestående beløb.

Når du har identificeret eventuelle udækkede betalinger, bør du kontakte Uber Eats’ kundesupport for at løse problemet. Det kan du gøre ved at bruge afsnittet “Hjælp” i Uber Eats-appen eller på hjemmesiden og vælge det relevante problem fra listen.

Indsamler Uber Eats data om din konto efter sletning?

Når du har slettet din Uber Eats-konto, vil Uber Eats ikke længere indsamle nye data om dig. Det er dog vigtigt at bemærke, at Uber Eats kan beholde nogle af dine oplysninger i en periode, efter at din konto er slettet.

I henhold til Uber Eats’ privatlivspolitik kan de beholde nogle oplysninger om dig i en vis periode, såsom transaktionshistorik og oplysninger relateret til juridiske tvister. Dette gøres af forskellige årsager, herunder for at overholde juridiske forpligtelser, forhindre svindel, løse tvister og til andre legitime forretningsformål.

Det er også vigtigt at bemærke, at nogle af dine oplysninger kan blive opbevaret i Uber Eats’ backup-systemer. Disse oplysninger vil dog kun blive brugt i forbindelse med en katastrofegendannelse eller systemgendannelse.

Uber Eats tager sine brugeres privatliv alvorligt og forsøger at beskytte deres personlige oplysninger. Dette omfatter overholdelse af gældende databeskyttelseslove og -bestemmelser, implementering af passende sikkerhedsforanstaltninger og at give brugerne gennemsigtighed og kontrol over deres data.

Kommentarer og diskussion

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Mere