As an Amazon Associate we may earn from qualifying purchases made via links on our website.

HomeAppleSådan sletter du Instagram-beskeder forklaret

Sådan sletter du Instagram-beskeder forklaret

I dag er et af de mest grundlæggende krav fra folk, der bruger sociale medier, at de ønsker at kunne kontrollere det indhold, de lægger ud, eller de oplysninger, de deler med andre internetbrugere. Det betyder, at folk ønsker at kunne slette indhold, som de har lagt op eller sendt ved et uheld eller ved et uheld, eller som de ikke var ved deres fulde fem. F.eks. bør billeder eller meddelelser forsvinde efter en enkelt visning eller efter et vist tidsrum. Det samme gælder for et stort socialt netværk som Instagram.

I denne artikel vil vi fortælle dig, hvordan du sletter beskeder på Instagram.

Sådan afsender du direkte Instagram-beskeder

Hvis du vil afbryde afsendelsen af din besked, skal du følge disse trin:

  • Først og fremmest skal du trykke på ikonet for direkte besked;
  • Åbn den samtale, der indeholder den besked, du vil slette;
  • Tryk på og hold denne besked nede. Pop-up-linjen skal vises;
  • Vælg “Afsend”.

Sådan sletter du en hel samtale på Instagram

Hvis du vil fjerne hele samtalen fra dine direkte Instagram-beskeder, skal du følge disse trin:

  • Først og fremmest skal du trykke på ikonet for direkte besked;
  • Tryk og hold derefter på den samtale, du vil fjerne, eller stryg den til venstre, eller stryg den til venstre;
  • Derefter skal du vælge “Slet” i menuen.

Når du har gennemført disse trin, fjerner Instagram den valgte chathistorik fra din konto.

Sådan sender du indhold, der forsvinder

Hvis du har tænkt dig at sende noget, og du tror, at du måske vil fortryde det, giver Instagram dig mulighed for at sende indhold, der forsvinder. På den måde får den person, der modtager det, kun én visning. Det betyder, at den person, du har sendt billedet til, kan se det én gang, men kan ikke sende det til venner eller andre.

Så hvis du vil sende indhold, der forsvinder, skal du følge disse trin:

  • Først og fremmest skal du åbne dine direkte beskeder;
  • Tryk derefter på kameraknappen ved siden af samtalen;
  • Derefter kan du tage et foto eller en video som sædvanlig;
  • Vælg, om du vil tillade gengivelse eller kun en enkelt visning;
  • Tryk på “Send”.

Du skal også være opmærksom på, at hvis du åbner dit Instagram-kamera på en anden måde, kan du ikke styre denne gengivelsesfunktion. Dette omfatter at trykke på kameraikonet i dit feed eller at swipe til højre fra dit feed. For at du kan sende et foto eller en video til en engangsgennemgang, må du kun få adgang til kameraet fra direkte beskeder.

Kommentarer og diskussion

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Mere