As an Amazon Associate we may earn from qualifying purchases made via links on our website.

HomeAppleSådan sletter du din Telegram-konto

Sådan sletter du din Telegram-konto

Ønsker du at forlade Telegram, men ved ikke, hvordan du sletter din konto fuldstændigt? Eller har du besluttet dig for at forlade Telegram i et stykke tid? Her kan du læse svarene.

Sådan fjerner du din Telegram-konto

Telegram er en af de mest populære apps til at kommunikere og dele filer. Som udvikleren forsikrer, er dine data og chats desuden altid krypteret og beskyttet mod ubudne gæster. Denne app har vundet enorm popularitet i Europa og er blevet en af de mest anvendte messengers netop på grund af dens brede funktionalitet og venlige brugerflade.

Men hvad skal du gøre, hvis du ikke kan lide denne app? Eller hvis alle dine venner er skiftet til en anden messenger? Og du er ved at slette din konto, men du kan ikke finde denne mulighed med det samme. Herefter vil jeg fortælle dig mere om, hvordan du ikke kun sletter, men også deaktiverer din konto. Og også, hvilke foranstaltninger du skal træffe, før du sletter din konto.

Hvad er de vigtigste grunde til at slette Telegram-konto

Og selv om Telegram har en masse funktioner og muligheder for at tilpasse din egen mulighed for at bruge appen. Nedenfor er de mest almindelige grunde til, at folk forlader Telegram. Det skal dog siges, at disse grunde afhænger af personerne selv og deres præferencer.

  • Du har fundet en bedre app at bruge. Telegram er ikke den eneste messenger i verden, og konkurrencen er meget stor. Folk har generelt en tendens til ikke at ændre ting ofte i livet, og hvis de er tiltrukket af en app, ville det være uden for deres komfortzone at skifte til en anden
  • Venner og familie bruger ikke længere denne app. Det er klart, at sidde i en messenger uden nogen at tale med og konstant overføre filer til en anden messenger du bliver ubekvem, så tiden til at gå til den samme messenger, at dine venner og kolleger
  • Telegrams politikker passer ikke til dig. Måske er du ikke tilhænger af reglerne og ordenen i denne app. Mange mennesker rapporterer, at Telegram er en platform for alle mulige skumle grupper og ulovlige ting. Desuden reagerer appen ikke på grupper og kanaler, der piratkopierer film osv.
  • Appen er simpelthen ikke praktisk. Appen er simpelthen ikke egnet til dig af forskellige og individuelle årsager. Det er op til dig, om du vil fortsætte med at bruge den eller søge efter et alternativ

Hvad er konsekvenserne, når du sletter din Telegram-konto

Først og fremmest skal du forstå, at når du sletter din Telegram-konto, vil alle dine chats, grupper og endda alle slags filer og historikken for deres afsendelse blive slettet. Derfor er det ekstremt vigtigt at opbevare alle vigtige dokumenter og filer derfra på et separat sted.

Desuden tilbyder Telegram en mulighed for at eksportere data og endda dine samtaler. Desværre er denne funktion kun tilgængelig på desktop-versionen.

For at bruge den skal du starte Telegram-appen på din pc og logge ind. Klik på de tre bjælker i øverste højre hjørne for at få vist navigationsmenuen, og vælg Indstillinger. Rul ned, indtil du finder indstillingen Eksporter Telegram-data.

Du kan gemme både chats og offentlige chats i grupper osv. Derudover kan du gemme filer af enhver art, links, chatrum med robotter, personlige oplysninger, GIF’er og endda aktivitetssessioner fra andre enheder. Alt dette godhed kan gemmes i HTML- eller JSON-format. Du mister således ikke et øjeblik af din aktivitet i denne app.

Hvis du var administrator i et chatrum eller en gruppe/kanal, når du sletter din konto, vil chatrum og kanaler stadig fungere på samme måde, men lederskabet vil blive overdraget til en tilfældig aktiv deltager.

Er der en mulighed for at deaktivere Telegram-konto

Telegram har en cool funktion, der hedder selvdestruktion. Den gør det muligt for Telegram at genkende din inaktivitet i et bestemt tidsrum og slette kontoen. Ja, der er ingen klassisk deaktivering af kontoen i et bestemt tidsrum. Hvis du ikke ønsker at besøge Telegram i lang tid, er det klogt bare at sætte ventetiden til lidt længere tid. Dette er således, at du kan komme tilbage til Telegram inden for et par måneder uden at miste fremskridt.

Som standard sletter Telegram din konto, hvis du ikke logger ind i 6 måneder. I indstillingerne kan du ændre denne periode. Muligheden for selvdestruktion findes i Telegrams Android- og iOS-apps’ indstillinger. Når du er i appen, skal du trykkemenuknappen med de tre bjælker i øverste venstre hjørne og vælge Indstillinger. Gå derefter til siden Privatliv og sikkerhed.

Rul ned, indtil du ser afsnittet Slet min konto.

Vælg en af de muligheder, du foretrækker.

Hvad med at slette din Telegram-konto

Men hvis du har brug for at slette din konto lige nu, kan du ikke finde denne mulighed i appen. Du skal gå til webportalen Mit Telegram og indtaste dit telefonnummer, som du angav, da du registrerede dig i Telegram. Derefter vil du modtage en bekræftelseskode på Telegram (du skal have adgang til din Telegram-konto). Indtast koden i den relevante linje, og følg instruktionerne.

Så nu ved du, hvordan du kan administrere din konto og slippe af med den, hvis du har brug for det.

Kommentarer og diskussion

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Mere