As an Amazon Associate we may earn from qualifying purchases made via links on our website.

HomeAppleSådan sletter du din Spotify-konto forklaret

Sådan sletter du din Spotify-konto forklaret

Spotify er en streamingplatform, der er populær over hele verden. Den tilbyder en masse sange, som du kan lytte til online eller downloade og lytte offline. Nogle gange kan du dog være træt af Spotify, eller du vil bare gerne skifte til en anden streamingtjeneste. I dette tilfælde kan du benytte dig af muligheden for at lukke og slette din konto. Så hvis du ønsker at gøre det – denne artikel fortæller dig hvordan.

Sådan lukker du din Spotify-konto

Først og fremmest skal du sikre dig, at du har opsagt dit Spotify Premium-abonnement, for hvis ikke, skal du kontakte den tekniske support for at slette din konto via fjernadgang. Du skal også vide, at din Spotify-konto kun kan lukkes ved hjælp af webstedet i din internetbrowser. Du kan ikke gøre det via en mobilapp.

Hvis du allerede har afmeldt dig eller aldrig har haft et abonnement, skal du blot følge disse trin:

  • Log ind her (dette link fører dig til Spotify-kontaktformularen);
  • Vælg Konto;
  • Klik derefter på Jeg vil lukke min konto for at lukke den selv;
  • Følg derefter trinene på siden.

Hvad sker der, når du sletter din Spotify-konto?

Hvis du ændrer mening om at lukke og slette din Spotify-konto, kan du genaktivere den inden for 7 dage. Efter denne frist vil din konto være permanent utilgængelig. Men det betyder ikke, at du ikke kan oprette en ny.

Du bør også være opmærksom på nogle særlige aspekter:

  • Du vil ikke kunne bruge det samme brugernavn igen;
  • Du har ikke adgang til dine afspilningslister, abonnenter eller andet, der er gemt i dit bibliotek.
  • Hvis du har en studierabat, kan du først anvende den på en anden konto 12 måneder efter den dato, hvor du brugte rabatten.

Kommentarer og diskussion

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Mere