As an Amazon Associate we may earn from qualifying purchases made via links on our website.

HomeAppleSådan sletter du en Bumble-konto

Sådan sletter du en Bumble-konto

Bumble er populær og adskiller sig fra andre dating-tjenester på grund af sin unikke funktion, som giver kvinder mulighed for at tage det første skridt til at indlede samtaler med potentielle matches. Dette har gjort den populær blandt kvinder, der er trætte af at modtage uønskede beskeder fra mænd på andre dating-apps.

Men på trods af alle de fede funktioner i Bumble har du næppe brug for tjenesten længere, hvis du allerede har fundet din kærlighed og lykke. Derfor vil du måske gerne vide, hvordan du sletter din Bumble-konto korrekt.

Helt ærligt, det er en simpel proces. Det er dog vigtigt at sikkerhedskopiere vigtige oplysninger eller meddelelser, før du går videre, da sletningsprocessen er irreversibel.

Så sådan her fungerer det.

Sådan sletter du en Bumble-konto ved hjælp af appen

Hvis du ønsker at slette din Bumble-konto ved hjælp af appen på din smartphone, skal du gøre følgende:

  • Først skal du åbne Bumble og sikre dig, at du er logget ind på din konto.
  • Derefter skal du gå til din profilfane og trykke på tandhjulsikonet øverst til højre for at åbne Indstillinger.
  • Rul derefter ned, og tryk på Slet konto.
  • Vælg årsagen til, at du har truffet denne beslutning.
  • Endelig skal du bekræfte sletningen.

Når du har bekræftet, at du vil slette din konto, sletter Bumble alle dine kontodata, herunder matches og beskeder. Din profil vil ikke længere være synlig for andre brugere, og du vil ikke længere modtage notifikationer fra appen. Som nævnt ovenfor er processen til sletning af kontoen irreversibel, så sørg for at være sikker, før du fortsætter.

Sådan sletter du en Bumble-konto via hjemmesiden

Du kan også slette din Bumble-konto via Bumble’s websted. Så følg disse trin:

  • Åbn din webbrowser, og besøg Bumble.
  • Log derefter ind på din konto, hvis det er nødvendigt.
  • Klik derefter på dit profilikon, og vælg Indstillinger.
  • Rul ned, og klik på Slet konto.
  • Endelig skal du bekræfte handlingen og følge sletningsprocessen (indtast captcha-koden).

Bumble kan også bede dig om at give feedback om, hvorfor du sletter din konto, men det er frivilligt. Så du kan springe dette over.

Hvad med Bumble-abonnementet?

Det er vigtigt at bemærke, at det ikke automatisk annullerer eventuelle aktive abonnementer, som du måtte have, hvis du sletter din profil på Bumble. Hvis du har tegnet et betalt Bumble Boost-abonnement, skal du tage yderligere skridt for at opsige det korrekt. Hvis du ikke gør det, kan det resultere i, at der opkræves gebyrer for automatisk fornyelse på din konto, selv efter at du har slettet din profil.

For at undgå unødvendige gebyrer anbefales det, at du opsiger dit Bumble Boost-abonnement, inden du sletter din profil. Dette kan typisk gøres via appens abonnementsindstillinger eller ved at kontakte Bumble kundesupport for at få hjælp. Ved at tage de nødvendige skridt sikrer du dig, at du ikke bliver opkrævet yderligere gebyrer for tjenester, du ikke længere bruger.

Kan du midlertidigt deaktivere din Bumble-konto?

Ja, Bumble tilbyder en mulighed for at deaktivere din konto midlertidigt, hvis du ønsker at tage en pause fra appen uden at slette din konto permanent. Det hedder Snooze. Denne tilstand skjuler midlertidigt din profil fra alle Bumble-tilstande. Men hvis du aktiverer den, mister du ikke nogen forbindelser eller chats. Dine seneste matches vil få besked om, at du holder en pause, så de ved, at du ikke ignorerer dem.

Gør følgende for at aktivere Snooze-funktionen på Bumble:

  • Åbn Bumble, og gå til fanen med din profil.
  • Tryk derefter på tandhjulsikonet i øverste højre hjørne for at åbne Indstillinger.
  • Tryk på Snooze, og vælg, hvor længe du vil være usynlig på Bumble.
    • 24 timer
    • 72 timer
    • En uge
    • På ubestemt tid
  • Endelig kan du eventuelt vælge en status for eksisterende kampe.

Du kan genaktivere din konto når som helst ved at logge ind i appen igen, gå til menuen Indstillinger og trykke på Deaktiver snooze-tilstand.

Kommentarer og diskussion

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Mere