As an Amazon Associate we may earn from qualifying purchases made via links on our website.

HomeAppleSådan sletter du beskeder på Instagram

Sådan sletter du beskeder på Instagram

Siden det blev muligt at skrive beskeder på Instagram, begyndte de fleste brugere at bruge dette sociale netværk til fuld kommunikation. Som alle sociale netværk har Instagram en funktion til sletning af beskeder. Så hvis du ved et uheld har skrevet noget forkert, kan du slette det.

Hvad skal du bruge for at slette beskeder på Instagram

I dag er et af de mest grundlæggende krav fra folk, der bruger sociale medier, at de ønsker at kunne kontrollere det indhold, de lægger ud, eller de oplysninger, de deler med andre internetbrugere.

Det betyder, at folk ønsker at kunne slette indhold, som de har offentliggjort eller sendt ved et uheld eller ved et uheld, eller som de ikke var ved deres fulde fem. F.eks. skal billeder eller beskeder forsvinde efter en enkelt visning eller efter et vist tidsrum. Det samme gælder for et stort socialt netværk som Instagram.

Muligheden for personlig kommunikation har gjort det muligt for Instagram at nå et nyt niveau, så skaberne af appen arbejder aktivt på denne funktionalitet. Det er dog ikke alle brugere, der ved, hvordan man sletter Instagram-beskeder på Android og iOS.

Her kan du se, hvordan du sletter beskeder på Instagram i et par enkle trin.

Sådan sletter du en hel samtale på Instagram

Hvis du vil slette en hel samtale på Instagram, skal du følge disse trin:

  • Først og fremmest skal du åbne Instagram-appen på din mobilenhed.
  • Gå derefter til den samtale, du vil slette.
  • Derefter skal du trykke på den samtale, du vil fjerne, og holde den nede, indtil listen med valgmuligheder vises.
  • Til sidst skal du trykke på “Slet”.

Når du har gennemført disse trin, kan du slette en hel samtale med en anden bruger af Instagram.

Sådan sletter du hele samtaler på Instagram

Hvis du ønsker at slette hele samtaler på Instagram, skal du følge disse trin:

  • Først skal du åbne Instagram-appen på din mobilenhed.
  • Gå derefter til menuen “DM”.
  • Tryk derefter på ikonet “Liste” i øverste højre hjørne af skærmen.
  • Derefter skal du vælge de samtaler, du vil fjerne, og trykke på knappen “Slet”.

Når du har gennemført disse trin, kan du slette hele samtaler på Instagram.

Sådan afsender du direkte Instagram-beskeder

Hvis du vil afbryde afsendelsen af din besked, skal du følge disse trin:

  • Først og fremmest skal du trykke på ikonet for direkte besked.
  • Åbn den samtale, der indeholder den besked, du vil slette.
  • Tryk på og hold denne besked nede. Pop-up-linjen skal vises.
  • Vælg “Afsend”.

Når du har gennemført disse trin, kan du fjerne direkte Instagram-beskeder fra Instagram.

Hvad sker der, hvis du blokerer en bruger på Instagram

Blokering af Instagram-brugere har intet at gøre med de beskeder, du sender. Hvis du beslutter dig for at blokere en person på Instagram og går tilbage til emnet for deres indlæg, vises muligheden “Slet”. Hvis du beslutter dig for at slette indlæggene, vil de kun blive slettet fra din side. Den anden bruger kan stadig se alle de beskeder, du har sendt.

Den eneste måde at slette beskeder fra en andens konto på er at annullere dem, men brugeren må ikke have læst dem endnu. Åbn Instagram DMs, klik på deres beskedstrøm, og tryk længe på hver besked, du har sendt, og klik derefter på “Annuller besked”. Afhængigt af hvor fast besluttet du er på at slette alle de beskeder, du har sendt til en bruger, kan det tage utrolig lang tid, men det er bestemt en nyttig funktion.

Kan du gendanne slettede beskeder på Instagram

Det er umuligt at gendanne slettede samtaler med standardmidler fra et mobilprogram og uden at have visse færdigheder og et sæt af bestemte programmer. Derfor advarer Instagram-systemet brugeren om, at chatten er permanent slettet.

Hvis du har slettet hele samtalen og ikke en enkelt besked, kan du bede den person, du chatter med, om at tage et skærmbillede og sende det til dig.

Sådan sender du indhold, der forsvinder

Hvis du har tænkt dig at sende noget, og du tror, at du måske vil fortryde det, giver Instagram dig mulighed for at sende indhold, der forsvinder. På den måde får den person, der modtager det, kun én visning. Det betyder, at den person, du har sendt billedet til, kan se det én gang, men kan ikke sende det til venner eller andre.

Så hvis du vil sende indhold, der forsvinder, skal du følge disse trin:

  • Først og fremmest skal du åbne dine direkte beskeder.
  • Tryk derefter på kameraknappen ved siden af samtalen.
  • Derefter kan du tage et foto eller en video som sædvanlig.
  • Vælg, om du vil tillade gengivelse eller kun en enkelt visning.
  • Tryk på “Send”.

Du skal også være opmærksom på, at hvis du åbner dit Instagram-kamera på en anden måde, kan du ikke styre denne gengivelsesfunktion. Dette omfatter at trykke på kameraikonet i dit feed eller at swipe til højre fra dit feed. For at du kan sende et foto eller en video til en engangsgennemgang, må du kun få adgang til kameraet fra direkte beskeder.

Kommentarer og diskussion

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Mere