As an Amazon Associate we may earn from qualifying purchases made via links on our website.

HomeAppleSådan slår du læste kvitteringer fra på Instagram

Sådan slår du læste kvitteringer fra på Instagram

Instagram er blevet et af de mest populære sociale netværk i dag. Næsten alle har en konto på dette netværk. Det er primært skabt til at dele billeder eller korte videoer.

Dette sociale netværk har dog også ret vellykkede messenger-funktioner. I Instagram hedder denne funktion Direct Messages. Den har sine egne indbyggede funktioner. Som f.eks. at sende hemmelige beskeder, fotos, der ikke vil være tilgængelige med tiden, og forskellige andre funktioner som f.eks. videoopkald.

Ligesom mange andre messengers har Instagram en måde at se, om en bruger har set din besked eller ej. Til dette formål implementerer appen Seen-indskriften nederst til højre i din korrespondance. Den vises ved siden af din besked og viser, hvornår brugeren har læst den. Din samtalepartner ser også denne besked ved siden af de beskeder, du har sendt.

Mange brugere undrer sig. Er det muligt at læse en besked, uden at din samtalepartner ved det?

Er der en måde at slå læste kvitteringer fra på instagram.

Hvis du ikke ønsker, at den anden deltager i samtalen skal vide, at du allerede har læst beskeden, er der ingen officiel måde at gøre dette på Instagram.

Når du åbner en samtale, får din samtalepartner i øjeblikket besked om, at beskeden er blevet læst, hver gang du åbner en samtale. Dette gøres, så folk kan vide med sikkerhed, om du har modtaget deres besked eller ej. Der er dog et par smuthuller, der gør det muligt at se beskeden uden at få besked. Du kan f.eks. begrænse en konto for en bruger, hvis meddelelser du vil læse.

Sådan begrænser du en konto på Instagram

Dette kan virke som en mærkelig løsning, men den virker virkelig. Hvis du begrænser en konto, vil din korrespondance med denne bruger komme til dig i listen over anmodninger. I dette tilfælde kan du læse beskeden, og brugeren får ikke kendskab til den, før du giver tilladelse til at korrespondere.

Det er ret nemt at gøre. For at gøre dette skal du:

  • Åbn Instagram-appen.
  • Gå til profilen for den bruger, du vil begrænse.
  • Derefter skal du klikke på de 3 vandrette prikker i øverste højre hjørne af skærmen.
  • Her skal du vælge den øverste mulighed Restrict.
  • Derefter får du en meddelelse om, at brugerens konto er Begrænset.
  • Her skal du blot gå til dine direkte beskeder og gå til sektionen Anmodninger for at se den korrespondance, du leder efter, og læse den sidste besked uden notifikation.

Denne begrænsning betyder, at kun du og denne person kan læse hinandens kommentarer og beskeder. Hvis du ønsker at se beskeder én gang uden at få besked, skal du huske at fjerne begrænsningen bagefter.

Det er ret nemt at gøre. Du skal bare gå til den rigtige konto og klikke på den hvide knap Fjern begrænsninger i profiloplysningerne.

Hvilke andre måder er der til at se en meddelelse uden at markere den

Hvis det ikke er en mulighed for dig, er der andre smuthuller, du kan bruge til at se meddelelser inkognito.

Slukning af internettet

Dette er en meget enkel og velfungerende metode. For at gøre dette skal du:

  • Åbn Instagram-appen.
  • Gå til fanen Direkte beskeder.
  • Opdater derefter fanen, og kontrollér, at den ønskede meddelelse er vist.
  • Derefter skal du slukke for internettet på din enhed. Sørg for, at du afbryder både dit mobile internet og din Wi-Fi-forbindelse.
  • Nu kan du åbne den besked, der blev gemt i Instagram.
  • Når du har læst den, skal du til sidst logge ud af din konto og logge ind igen, når du har oprettet forbindelse til internettet.

Læs beskeden ved hjælp af notifikationer

Den nemmeste og mest indlysende måde er at læse beskeden i en forhåndsvisningsmeddelelse, som Instagram sender dig, når nogen skriver til dig. Dette fungerer godt med korte beskeder, men vil ikke være så relevant, hvis den besked, du har fået tilsendt, er rigtig lang.

Kommentarer og diskussion

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Mere