As an Amazon Associate we may earn from qualifying purchases made via links on our website.

HomeAppleSådan ophæver du en blokering af en person på TikTok

Sådan ophæver du en blokering af en person på TikTok

Din brugers side, der er oprettet på et socialt netværk, betragtes som din personlige ejendom. Derfor kan du selv bestemme, hvem du vil give adgang til den, og hvem du vil give et fuldstændigt forbud.

Der er situationer, hvor nogen begynder at opføre sig for påtrængende eller uanstændigt, og sortlistning kan ikke fungere som en pålidelig løsning på problemet. Under sådanne omstændigheder er den bedste løsning at bruge muligheden for at blokere personen for at fjerne ham eller hende fra den personlige side.

Blokerede brugere på profilen kan ikke skrive beskeder eller efterlade kommentarer. De videoer, som han har offentliggjort, er også fjernet fra siden.

Hvis du ender med at skulle låse en bestemt bruger op, kan du under alle omstændigheder nemt gøre det. Her er, hvordan du kan låse en person op på TikTok.

Hvor er de blokerede brugere på TikTok?

Funktionen med at blokere brugere på TikTok er ikke kompliceret, hvis algoritmerne til at blokere kontoen er implementeret korrekt. Efter at have åbnet appen og autoriseret den personlige profil skal brugeren gennemgå profilen for den person, der skal blokeres. Derefter er det nødvendigt at klikke på de tre prikker, der er placeret øverst på siden.

Når du klikker på ikonet “tre prikker”, åbnes en menu med en værktøjslinje i to kolonner. Nederst i panelet er der indskriften “Block”. Ved at trykke på denne knap og bekræfte handlingen, kan personen bandlyses fra den personlige side.

Du kan åbne listen over blokerede abonnenter på siden via brugermenuen. Det gør du ved at vælge fanen “Privatliv” og gå til “Blokerede konti”. Når du har trykket på denne knap, åbnes listen over blokerede brugere.

Sådan låser du op for en person på TikTok

Blokerede brugere på profilen kan ikke skrive beskeder eller efterlade kommentarer. De videoer, som de har offentliggjort, bliver også fjernet fra siden.

Hvis det bliver nødvendigt at låse en person op på TikTok, skal du gå til din profilside og åbne indstillingerne (ikonet med de tre prikker). På listen over tilgængelige indstillinger skal du vælge fanen “Privatliv”.

I slutningen af listen, der er placeret på denne fane, er der et punkt “Blokerede konti”. For at åbne listen over blokerede personer skal du klikke på denne indskrift for at åbne listen over blokerede personer.

Listen viser navnene på de blokerede brugere, og foran hvert brugernavn står der “Unblock”. Hvis du har til hensigt at fjerne forbuddet fra en bestemt person, skal du trykke på knappen over for brugerens kaldenavn.

Hvis du vil undgå kommentarer om et bestemt emne i stedet for at blokere, kan du filtrere efter nøgleord.

Hvad gør du, hvis din profil er blokeret på TikTok?

Indholdsadministrationen har ret til at blokere konti på TikTok. En brugers profil kan blive spærret af forskellige årsager, bl.a:

  • Et kaldenavn, der ikke overholder de etiske, æstetiske og systemets regler.
  • Side boosting bots.
  • Brug af grove ord eller handlinger over for administratorer, supportpersonale og andre brugere af appen.
  • At lægge videoer ud, der ikke er i overensstemmelse med loven og servicekravene.
  • Spamming.

I dette tilfælde kan profilen blokeres enten midlertidigt eller permanent. Du kan afklare situationen ved at kontakte administrationen.

Sådan annullerer du en blokering af TikTok-administrationen

Hvis du er blevet udelukket (blokeret i TikTok-appen) af administratorerne, skal du analysere dine handlinger og kontakte tjenestens tekniske support. I processen med at sende en anmodning skal du skrive dit login, telefonnummer eller din e-mail-boksadresse, som blev angivet under registreringen.

I så fald kan du drøfte situationen og bede om at få ophævet blokeringen af kontoen i TikTok på betingelse af, at du ikke længere overtræder reglerne. Ellers er der ingen anden måde at ophæve blokering af en bruger i TikTok på.

Hvis blokeringen skyldes en forkert adgangskode, skal du bruge fanen “Vi kan hjælpe” (under linjen med nøglesætninger). Her kan du vælge en metode til gendannelse af adgangskoden blandt de tilgængelige muligheder.

Kommentarer og diskussion

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Mere