As an Amazon Associate we may earn from qualifying purchases made via links on our website.

HomeAppleSådan kan du se, hvem der har blokeret dig på Twitter

Sådan kan du se, hvem der har blokeret dig på Twitter

Desværre har Twitter ikke en særlig funktion eller et værktøj, der gør det muligt for dig at se, hvem der har blokeret dig. Det betyder, at du ikke kan se en liste over de konti, der blokerer dig på Twitter. Der er dog nogle måder, hvorpå du kan se, om nogen har blokeret dig på Twitter.

Twitters blokeringsfunktion er designet til at være diskret, og brugerne vil ikke modtage en meddelelse, hvis de er blevet blokeret. Desuden kan nogle brugere begrænse deres interaktioner på Twitter til en udvalgt gruppe af følgere eller helt deaktivere deres konti.

Hvordan tjekker du, hvem der har blokeret dig på Twitter?

Da der ikke er nogen måde at se en liste over brugere, der har blokeret dig på Twitter, har jeg kontrolleret denne funktion med tredjepartstjenester. Den mest populære mulighed, de kan tilbyde dig, er blolook. Men jeg anbefaler ikke at bruge den. For først skal du indtaste dine Twitter-profildata. På den måde giver du samtykke til, at en ukendt tjeneste behandler personoplysninger. Men problemet var, at denne tjeneste stoppede med at fungere efter aktivering. På det tidspunkt, hvor jeg skriver denne artikel, fungerer dette websted ikke

Du behøver ikke at bruge meget tid på at finde ud af, at en bestemt bruger har blokeret dig. Du kan gøre dette og vide, at du er blokeret:

Søg efter profil

Du skal indtaste brugernavnet korrekt og fuldstændigt. Hvis du begynder at indtaste de første tegn i brugernavnet, kan du ikke vælge dem fra listen. Du skal indtaste navnet fuldt ud, og derefter vises profilen. Du vil derefter kunne se låsemeddelelsen.

Tjek dine omtaler

Hvis du tidligere har interageret med en bruger, og vedkommende siden har blokeret dig, kan du ikke se nogen omtaler eller svar fra vedkommende i fanen Meddelelser.

Hvad sker der, hvis du bliver blokeret på Twitter?

Når nogen blokerer dig på Twitter, ønsker de ikke længere at interagere med dig eller se dine tweets. Her er, hvad der sker, når du bliver blokeret på Twitter:

Du kan ikke se brugerens tweets eller profil

Når en person blokerer dig på Twitter, kan du ikke længere se deres tweets, retweets, svar eller profil.

Du kan ikke følge brugeren

Hvis du forsøger at følge den bruger, der har blokeret dig, forhindrer Twitter dig i at gøre det.

Du kan ikke interagere med brugeren

Du kan ikke synes godt om, svare på eller retweete brugerens tweets eller sende dem direkte beskeder.

Brugerens tweets vises ikke i din tidslinje

Hvis du følger en person, der har blokeret dig, vises deres tweets ikke i din tidslinje.

Dine tweets vil ikke blive vist i brugerens omtaler

Hvis du nævner den bruger, der har blokeret dig, i dine tweets, vises dine tweets ikke i deres notifikationer eller under fanen “Nævnelser”.

Du kan kun se, at du er blevet blokeret, hvis du bemærker, at du ikke kan interagere med brugeren eller se dennes profil.

Kan du blokere en person, der har blokeret dig på Twitter?

Ja, du kan stadig blokere en person, der allerede har blokeret dig på Twitter. Du skal følge disse trin for at gøre dette:

  • Gå til profilen for den bruger, der har blokeret dig.
  • Klik på ikonet med de tre prikker øverst på deres profilside.
  • Vælg “Block” i rullemenuen.
  • Klik på “Block” for at bekræfte.

Det er dog værd at bemærke, at det ikke har nogen praktisk effekt at blokere en person, der allerede har blokeret dig på Twitter. For du vil ikke kunne se deres tweets eller interagere med dem, uanset om du har blokeret dem eller ej.

Kommentarer og diskussion

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Mere