As an Amazon Associate we may earn from qualifying purchases made via links on our website.

HomeAppleSådan finder du ud af, hvem der ser din TikTok

Sådan finder du ud af, hvem der ser din TikTok

Du har måske bemærket, at når nogen ser din profil på TikTok, vises der en notifikation i øverste højre hjørne med et lille billede af den pågældende brugerprofil. Du kan trykke på den og se den fulde liste over konti, der har set din TikTok-profil inden for de sidste 30 dage.

Der er dog en nuance. Du kan kun se, hvem der har set din TikTok, hvis du og denne person har aktiveret funktionen profilvisningshistorik. Den er også kun tilgængelig for TikTok-brugere på 16 år og derover med mindre end 5.000 abonnenter.

Så lad os se nærmere på, hvordan det fungerer.

Sådan ser du, hvem der har set din TikTok-profil

Egentlig burde funktionen til profilvisningshistorik være aktiveret som standard. Men nogle gange er den ikke. Så lad mig først vise dig, hvordan du slår den til:

  • Åbn TikTok, og gå til din profil.
  • Tryk på hamburgerknappen i øverste højre hjørne, og vælg Indstillinger og privatliv.
  • Gå derefter til Privatliv, rul ned, og vælg Profilvisninger.
  • Til sidst skal du slå denne funktion til.

Nu kan du se, hvem der har set din profil. Følg disse trin for at gøre det:

  • Gå tilbage til din TikTok-profil.
  • Tjek det øverste højre hjørne. Hvis nogen besøger din TikTok, bør du kunne se deres lille profilbillede. Hvis ingen har gjort det, bør du kun se fodaftryksikonet.
  • Så tryk på dette ikon for at se listen over personer, der har set din TikTok-profil i den sidste måned.

Husk, at hvis du besøger en andens profilside, og de også har aktiveret denne indstilling, vil de kunne se, at du har besøgt deres TikTok.

Sådan ser du, hvem der har set dine TikTok-videoer

Du kan også se, hvem der har set din TikTok-video. Denne mulighed er dog kun tilgængelig i de første 7 dage, efter du har lagt den op. Derefter vil denne information være skjult, og du kan kun se antallet af visninger.

For at se, hvem der har set din TikTok-video, skal du gå til den og trykke på antallet af visninger.

Sådan ser du, hvem der har liket dine TikTok-videoer

Det tog mig et stykke tid at finde ud af, hvordan jeg kunne se, hvem der kunne lide mine videoer på TikTok. Først forsøgte jeg at finde disse oplysninger under Flere data (du kan se denne knap i skærmbilledet ovenfor). Men den har kun generel statistik over likes, visninger, kommentarer og tilføjelser til favoritter.

Det viser sig, at listen over folk, der har liket dine videoer eller tilføjet dem til Favoritter, findes i Aktiviteter under fanen Indbakke.

  • Så gå til Aktiviteter, som vist i skærmbilledet nedenfor.
  • Tryk derefter på Alle aktiviteter øverst.
  • Vælg Likes and Favorites i rullelisten.
  • Til sidst skal du trykke på den ønskede video, som nogen kunne lide.

Du bør se en liste over alle dem, der har liket din video. Det fungerer på samme måde med favoritter.

Kan jeg gøre min TikTok-konto privat?

Ja, du kan gøre din TikTok-konto privat. Når du indstiller din TikTok-konto til privat, er det kun brugere, du godkender som følgere, der kan se dine videoer, se din profil og interagere med dit indhold.

Sådan kan du gøre din TikTok-konto privat:

  • Åbn TikTok, og gå til din profil.
  • Tryk på hamburgerknappen i øverste højre hjørne, og vælg Indstillinger og privatliv.
  • Derefter skal du navigere til Privatliv og aktivere funktionen Privat konto.

Når du har gennemført disse trin, vil din TikTok-konto blive sat til privat.

Husk, at denne indstilling kun påvirker brugere, der ikke allerede følger dig. Hvis du allerede har abonnenter og har sat din konto til privat, vil disse abonnenter stadig kunne se dit indhold, medmindre du fjerner dem fra din abonnentliste.

Kommentarer og diskussion

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Mere