As an Amazon Associate we may earn from qualifying purchases made via links on our website.

HomeAppleSådan ændrer eller ophæver du forbindelsen til en Roku-konto på to måder

Sådan ændrer eller ophæver du forbindelsen til en Roku-konto på to måder

Lad os forestille os en situation – du har købt en Roku-enhed, men den har allerede en tilknyttet konto. Eller du har fået et Roku-tv eller en Roku-enhed i gave, men den er knyttet til en anden persons konto. Det første, du tænker, er: “Åh, jeg går bare ind i indstillingerne og fjerner forbindelsen”. Nå, men alt er meget mere kompliceret og ikke så nemt.

Bare rolig – der er stadig en måde at ændre din Roku-konto på, uanset hvorfor du har brug for det. Og jeg vil forklare de to måder, hvorpå du kan gå igennem denne proces.

Hvorfor skal du have en Roku-konto for at bruge et Roku-tv eller en Roku-enhed?

Du skal vide, at du skal logge ind på din Roku-konto først for at kunne bruge Roku TV eller -enhed. Det sker af to årsager – for at gemme dine præferencer og for at få dig til at tilføje en betalingsmetode, så du kan abonnere på betalte streamingkanaler, hvis du ønsker det.

Generelt kan jeg ikke sige, at der er noget galt med det – det er en ret nem og ligetil proces. Det eneste, du skal gøre, er at oprette en Roku-konto og forbinde den med din enhed. Derefter får du alle dine præferencer gemt, ville være i stand til at abonnere på betalingskanaler og tilpasse din Roku-enhed.

Nogle gange kan du dog have brug for at ændre din Roku-konto på dit Roku-tv eller din Roku-enhed. Så her er hvordan du gør dette på 2 måder.

Sådan ændrer du Roku-konto ved at nulstille fra fabrikken

Den første metode kan du gøre på dit Roku TV eller din Roku-enhed. Du skal nulstille den fra fabrikken. For at gøre dette skal du gøre følgende:

  • Gå til startskærmen på dit Roku-tv eller din Roku-enhed (tryk på hjem-knappen på din Roku-fjernbetjening for at gøre dette).
  • Gå til Indstillinger.
  • Vælg System der.
  • Gå til Avancerede systemindstillinger.
  • Der – vælg Factory reset og Factory reset everything, og bekræft handlingen.

Nu kan du logge ind på en anden Roku-konto, da dit Roku-tv eller din Roku-enhed er nulstillet fuldstændigt.

Det er selvfølgelig ikke den bedste måde at gøre det på, da du mister alle dine data og skal begynde at konfigurere dit Roku-tv eller din Roku-enhed helt forfra. Så du kan bruge den anden metode – du skal bare afbryde forbindelsen mellem dit Roku-tv eller din Roku-enhed og din Roku-konto.

Sådan fjerner du forbindelsen mellem Roku-enheden og din Roku-konto

Som sagt er en anden måde at ændre Roku-konto på at fjerne forbindelsen mellem Roku-enheden og den tidligere konto. Sådan gør du:

  • til my.roku.com på din telefon eller computer.
  • Log ind, og åbn siden Min konto.
  • Gå til fanen Mine tilknyttede enheder.
  • Vælg den Roku-enhed, du vil fjerne forbindelsen.
  • Vælg Fjern forbindelsen.

Det vil fjerne forbindelsen mellem din Roku-enhed og din Roku-konto, så du nu kan logge på med en anden Roku-konto.

Kommentarer og diskussion

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Mere