As an Amazon Associate we may earn from qualifying purchases made via links on our website.

HomeAppleHvordan du gør et indlæg delbart på Facebook forklaret

Hvordan du gør et indlæg delbart på Facebook forklaret

I dagens medie- og internetverden bevæger information sig med lysets hastighed. Der er ikke før en begivenhed har fundet sted, og vi kan straks se overskrifter på forskellige internetressourcer. Det samme gælder for Facebook. Hvis du har lavet et indlæg på din Facebook-side, vil det kunne blive genpostet af alle, der ser det. Og så mange mennesker som muligt vil få kendskab til den begivenhed, du har haft, eller de oplysninger, du forsøger at dele.

Nogle gange ville vi ønske, at nogle oplysninger kunne gå ud over vores profil og vores Facebook-side. Så alle kan genpublicere dem. Det sociale netværk giver dig mulighed for at gøre det muligt for dit indlæg at blive delt. Og i denne artikel vil vi fortælle dig, hvordan du tilpasser din profil, så det bliver muligt.

Hvad er indstillingerne for beskyttelse af personlige oplysninger for Facebook-opslag

På de sociale medier er det almindeligt at dele det, du kan lide, med dine venner. På Facebook kan folk dele andre brugeres indlæg på deres tidslinjer. Men det afhænger alt sammen af de privatlivsindstillinger, som forfatteren har indstillet for sit budskab.

Facebook tilbyder sine brugere forskellige muligheder for beskyttelse af personlige oplysninger. Hver gang du poster noget, har du måske set muligheden “Rediger publikum”. Dette er standardindstillingen, som giver dig mulighed for at kontrollere, hvem der kan se dine Facebook-opslag, og hvem der ikke kan.

Følgende indstillinger for beskyttelse af personlige oplysninger om indlæg er i øjeblikket tilgængelige på Facebook-platformen:

  • Offentlighed. Offentlige indlæg er tilgængelige for alle på nettet. Det er ligegyldigt, om personen har en Facebook-konto eller ej;
  • Venner. Kun personer, der er på din venneliste, kan se dine publikationer;
  • Venner undtagen. Denne indstilling giver dig mulighed for at vælge de venner, du vil udelukke fra listen over publikum;
  • Specifikke venner. Kun de af dine valgte venner kan se og deltage i indlægget;
  • Kun mig. Ingen andre end dig kan se dit indlæg;
  • Tilpasset. Denne indstilling er en blanding af indstillingerne “Venner undtagen” og “Specifikke venner”. Forfatteren af et indlæg kan inkludere og udelukke venner fra sin venneliste.

Sådan gør du dit Facebook-opslag delbart ved hjælp af en smartphone-app

Hvis du vil gøre dit Facebook-opslag delbart ved hjælp af din smartphone-app, skal du følge disse trin:

  • Først og fremmest skal du logge ind på din Facebook-konto og gå til det opslag, du vil gøre delbart;
  • Tryk på ikonet med de “tre prikker” øverst til højre i postkassens øverste højre hjørne;
  • Vælg derefter “Rediger privatliv” på listen;
  • Vælg derefter “Offentlig” på listen over tilgængelige indstillinger.

Når du har ændret indstillingen til “Offentlig”, vil alle Facebook-brugere kunne se opslaget og dele det på deres tidslinje.

Sådan gør du dit Facebook-opslag delbart på dit websted

Hvis du vil gøre dit Facebook-opslag delbart på Facebook-webstedet, skal du følge disse trin:

  • Først og fremmest skal du logge ind på din Facebook-konto og gå til det opslag, du vil offentliggøre;
  • Tryk på ikonet med de “tre prikker” øverst til højre i postkassens øverste højre hjørne;
  • Vælg derefter “Rediger publikum” på listen;
  • Vælg “Offentlig” på listen over tilgængelige indstillinger for at gøre indlægget tilgængeligt for deling.

Når du har ændret indstillingen til “Offentlig”, vil alle Facebook-brugere kunne se opslaget og dele det på deres tidslinje.

Kommentarer og diskussion

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Mere