As an Amazon Associate we may earn from qualifying purchases made via links on our website.

HomeAppleHvad betyder CF på Instagram?

Hvad betyder CF på Instagram?

Det er et stykke tid siden, at Instagram introducerede den nye funktion “Nære venner”, men den rejser stadig spørgsmål hos nogle brugere. Især hvis den gemmer sig bag akronymet “CF”.

Hvad er betydningen af CF på Instagram

I de første år af Instagrams eksistens gav tjenesten dig ikke mulighed for at skjule dine historier for udenforstående. Du var nødt til at grave ned i indstillingerne for et bestemt opslag, vælge uønskede abonnenter til det og skjule oplysninger for dem. Hvis du ville have denne gruppe af personer til at se det næste opslag, skulle du gå ind i opslagets indstillinger og fjerne begrænsningerne der.

Heldigvis lancerede Instagram-udviklere i 2018 en funktion med det bogstavelige navn “Close Friends” eller “CF”. Den gør det meget nemmere at dele indhold med en begrænset gruppe af dine følgere. Når du har oprettet din liste over nære venner på Instagram, har du mulighed for kun at dele dine historier med denne liste. Hvis du lejlighedsvis poster kontroversielt indhold, personlige holdninger eller noget ærligt, kan denne adgangsmulighed tage stresset ud af det.

Her får du mere at vide om funktionen Nære venner på Instagram, og hvordan du bruger den.

Hvad er fordelene ved funktionen Nære venner på Instagram?

Funktionen Nære venner har flere fordele:

  • Du kan bruge den til at udpege en tæt kreds af personer, som du kan dele mere private og personlige oplysninger med disse personer. Dette får mange brugere til at føle sig mere afslappede.
  • Gennem denne mulighed kan store bloggere ikke oprette en separat personlig konto og fortsætte med at bruge hovedkontoen og stadig opretholde tættere kontakt med nære venner og familiemedlemmer.
  • Du kan foretage afstemninger og stemme sammen med folk, hvis holdninger virkelig betyder noget for dig.
  • Hvis du har en erhvervskonto, kan du tilføje virksomhedens medarbejdere til listen for at lave et nyhedsbrev til dem, som almindelige brugere ikke kan se.
  • Folk har en tendens til at se “lukkede” indlæg oftere end normale indlæg, fordi oplysningerne i dem virker vigtigere og mere personlige for dem.
  • Dette giver dig mulighed for at skabe en særlig forbindelse til dine abonnenter: Folk føler sig ofte smigret, når de bliver tilføjet til listen over “nære venner”.
  • Denne indstilling giver dig mulighed for at bevare dit privatliv. Det betyder, at ingen af dine abonnenter vil vide, hvem du ellers har tilføjet til din personlige liste.

Sådan tilføjer du en person til din liste over nære venner i Instagram-appen

Hvis du vil tilføje en person til din liste over nære venner i Instagram-appen, skal du følge disse trin:

  • Først og fremmest skal du åbne Instagram-appen på din mobilenhed og logge ind på din Instagram-konto, hvis det er nødvendigt.
  • Gå derefter til din profilside, og tryk på knappen “tre linjer” øverst i højre hjørne af skærmen.
  • Vælg “Nære venner” på rullelisten.
  • Herefter vil du se listen over dine følgere.
  • Du skal blot markere cirklen ud for din følgers navn for at tilføje ham eller hende til listen over “nære venner”.
  • Til sidst skal du trykke på “Udført” for at gemme ændringerne.

Du kan slette listen over “Nære venner” ved at trykke på linket “Ryd alt” øverst til højre på skærmen.

Hvis du vil skrive en historie til dine nære venner, kan du følge disse trin:

  • Først skal du åbne Instagram-appen på din mobilenhed og logge ind på din Instagram-konto, hvis det er nødvendigt.
  • Derefter skal du trykke på ikonet “+” øverst til højre i øverste højre hjørne af skærmen på din profilside.
  • Vælg “Story” på listen.
  • Tag et foto eller upload det fra dit bibliotek, og tryk på knappen “Luk venner”.

Når du har gennemført disse trin, vil din historie blive offentliggjort, og kun personer fra din liste over “nære venner” vil kunne se den.

Sådan bruger du funktionen Nære venner til arbejdsformål på Instagram

Denne funktion er selvfølgelig ikke kun til at dele sjove indlæg med familie og venner i det virkelige liv. Den kan også bruges til arbejdsformål.

Her er, hvad du kan skrive til din liste over nære venner:

  • Eksklusivt indhold – du kan oprette en lukket klub for udvalgte abonnenter og sende indhold, der er utilgængeligt for de fleste følgere. For at komme med i “klubben” skal du tilbyde at være aktiv på siden – så motiverer du abonnenterne til at efterlade flere likes og kommentarer. Dette er i øvrigt en af de måder, hvorpå du kan øge din rækkevidde på Instagram.
  • Kampagner, kampagnekoder og virksomhedsnyheder er en måde at organisere dit loyalitetssystem på Instagram. Du kan i lukkede indlæg tilbyde kampagnekoder med rabatter til eksisterende kunder eller til dem, der har ansøgt, men ikke har foretaget et køb.
  • Abonnementsmaterialer – lad os sige, at du sælger ekspertindhold (kurser, uddannelser). Tilføj kunder, der har betalt for abonnementer, til din liste over elskede, og send indholdet.
  • Kommunikation med kolleger er en måde at drøfte arbejdsrelaterede og ikke-arbejdsrelaterede emner på, at holde et “onlinemøde” og at blive enige om en indholdsplan. Der findes naturligvis mere praktiske værktøjer til dette, f.eks. Trello eller Zoom. Men hvis du har en lille virksomhed med fokus på Instagram og et par eller tre medarbejdere, er det nemmere at diskutere alt på én platform i stedet for at registrere dig med flere tjenester.
  • Test af Instagram Stories – hvis du er ansvarlig for at vedligeholde en virksomhedsprofil på Instagram, kan du sende kolleger, chefer eller kunder eksempler på stories til godkendelse (for at vise, hvordan publikationen vil se ud, før den gøres tilgængelig for alle abonnenter).
  • At invitere folk til private begivenheder er en måde at opmuntre følgere på og motivere dem til at være aktive på din profil. Du kan fortælle abonnenterne, at de mest aktive vil få adgang til en lukket begivenhed for dem selv, men i virkeligheden tilføje det maksimale antal følgere til “Luk”, dvs. invitere så mange mennesker som muligt (hvis der er ressourcer til sådanne begivenheder). Abonnenterne vil forsøge at komme ind i den “private klub”, og alle, der modtager en invitation, vil betragte sig selv som udvalgt.

Når du tilføjer eller sletter personer fra din liste, får de ikke nogen meddelelse, så denne handling kan ikke skade deres følelser på nogen måde. Og hvis du en dag beslutter dig for, at du ikke længere vil dele personlige oplysninger med din ven fra folkeskolen, kan du roligt fjerne ham eller hende fra “Nære venner”.

Som med enhver anden digital hygiejnepraksis er det værd at gennemgå din liste fra tid til anden for at sikre dig, at alle de personer, du ønsker at dele mere private historier med, er blevet tilføjet.

Kommentarer og diskussion

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Mere