As an Amazon Associate we may earn from qualifying purchases made via links on our website.

HomeAppleGiver Tinder besked om skærmbilleder

Giver Tinder besked om skærmbilleder

Hvis du er Tinder-bruger, har du måske oplevet en situation, hvor du har ønsket at tage et screenshot af noget i appen. Det kan have været korrespondance med en samtalepartner, der har skrevet noget sjovt eller en interessant profilbeskrivelse.

På den anden side kan det være en foruroligende samtale, som du ønsker at dele med en ven for at få en anden mening, en mening udefra så at sige.

Uanset årsagen har du måske haft forbehold over for at tage et screenshot på Tinder, fordi du frygter, at den anden person vil se, at du har taget et screenshot, og måske misforstå dig.

Hvis du ikke er sikker på, om Tinder giver en anden bruger besked om, at du har taget et skærmbillede, kan du læse følgende om det.

Får du en meddelelse, når nogen tager et screenshot af din Tinder-profil?

Tinder har i øjeblikket ingen planer om at gøre skærmbilleder af andre brugeres profiler synlige. Så du behøver ikke at bekymre dig om ubehagelige spørgsmål, hvis du har taget et screenshot af den pågældende profil før din første date, for eksempel for at vise det til dine venner. Tinders brugsbetingelser omfatter ikke screenshots og relaterede beskeder, når du opretter dem.

I modsætning til Snapchat har Tinder ikke noget indhold, f.eks. snapshots, som kun er tilgængelige i en begrænset periode. Du kan altså hele tiden se alle offentligt tilgængelige oplysninger og billeder af andre Tinder-brugere.

Tinder er ikke den eneste dating-app, der ikke rapporterer det. Alle andre store datingapps, såsom Lovoo, viser heller ikke en meddelelse, når en anden bruger har lavet et skærmbillede af sin profil.

Det er også vigtigt at huske på, at du skal være forsigtig med, hvordan du bruger denne funktion. Du bør aldrig afsløre en persons private oplysninger uden deres tilladelse, og hvis Tinder ikke giver dem besked, betyder det ikke, at de ikke kan finde ud af det på andre måder, hvis du skriver om dem online eller deler deres beskeder eller profil med en stor gruppe.

Hvis du vil lægge en sjov eller uhyggelig samtale ud på de sociale medier, skal du gøre det høflige og fjerne personens private oplysninger fra billedet.

Hvordan fungerer Tinder?

Hovedprincippet i brugen af appen er fotobedømmelse. Tinder-brugere ser på andres billeder og konti, og derefter bliver de vurderet:

  • Stryg til højre.
    • En sådan gestus betyder, at brugeren ønsker at fortsætte bekendtskabet med personen, hvorefter den anden Tinder-bruger modtager en meddelelse.
    • Hvis han eller hun kan lide profilen på en potentiel partner, sender han eller hun et gensidigt swipe til højre – som følge heraf kan brugerne begynde at kommunikere i en privat chat.
  • Stryg til venstre.
    • Det vil betyde afvisning af yderligere bekendtskab.
    • Hvis der ved et uheld er blevet skubbet til venstre, kan brugeren ikke få profilen tilbage.

Derfor er du nødt til at kende detaljerne om Tinder, så du i fremtiden ikke går glip af et interessant bekendtskab.

Hvordan fungerer Tinders algoritmer?

Appen bruger et vurderingssystem, som tildeles hver enkelt bruger: Jo flere brugere der kan lide en konto, jo højere stiger den i vurderingen.

På baggrund af dette begynder appen at udvælge profiler for brugere med samme popularitetsniveau. Algoritmerne tager kun hensyn til ligheder i folks udseende, så det er svært at finde en person med lignende interesser i Tinder.

Hvad betyder overdreven swiping

Derfor er de gratis profiler begrænset til swipes: du må ikke se mere end 100 profiler om dagen. Takket være dette kan udviklerne sikre sig, at personen virkelig kigger på profilerne og ikke bruger appen til at øge sit selvværd.

Udviklerne sørger for, at Tinder er virkelig nyttig for folk. Hvis en bruger swiper alle i en række, reducerer appen automatisk antallet af matches og viser hans profil til et lille antal personer.

Kommentarer og diskussion

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Mere