As an Amazon Associate we may earn from qualifying purchases made via links on our website.

HomeAppleForklaring på, hvordan du sletter eller deaktiverer din Twitch-konto

Forklaring på, hvordan du sletter eller deaktiverer din Twitch-konto

Twitch er den mest populære platform til streaming af videospil. Videoer på Twitch kan ses enten i realtid eller on-demand. Ud over computerspil kan du også se live musikalske optrædener og pokerturneringer.

Programmet giver brugerne mulighed for at se udsendelser fra andre streamere, IRL (chat med spillere), samt valgfrit sende donationer (donere) til udvikling af din favoritkanal.

Hvis du ikke længere ønsker at bruge Twitch, kan du slette eller deaktivere din konto midlertidigt. I denne artikel vil vi fortælle dig, hvordan du kan gøre begge dele.

Sådan sletter du din Twitch-konto

Hvis du vil slette din Twitch-konto, skal du følge disse trin:

  • Først og fremmest skal du gå til det officielle Twitch-websted og logge ind på din konto;
  • Følg derefter dette link for at slette din konto;
  • Skriv til sidst grunden til sletning, og klik på “Slet konto”.

Når du har gennemført disse trin, bliver din konto slettet for altid. Husk dog på, at hvis du sletter din Twitch-konto, slettes alt dit indhold permanent.

Sådan deaktiverer du din Twitch-konto

Hvis du ønsker at deaktivere din Twitch-konto, skal du følge disse trin:

  • Først og fremmest skal du gå til det officielle Twitch-websted og logge ind på din konto;
  • Klik på dit profilikon i øverste højre hjørne af skærmen, og klik derefter på profilikonet igen for at få adgang til dine kontoindstillinger;
  • Rul ned, og vælg “Deaktiver konto“;
  • Indtast en årsag til at deaktivere kontoen, og vælg derefter “Deaktiver konto”.

Kommentarer og diskussion

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Mere